Onze mensen zijn de basis

Onze oorsprong ligt in Twente, waar we gedreven werken aan hoogwaardige producties. Met een team van experts zetten we ons dagelijks in voor diverse projecten, elk vanuit onze eigen expertise.

 

Ons gezamenlijke doel? Het leveren van prachtige producties. We versterken elkaar, dagen elkaar uit en streven naar het beste resultaat. Maak kennis met ons team.

Joris is technisch onderlegd en heeft een grote liefde voor audio en radio. Hoewel zijn werk voornamelijk op kantoor plaatsvindt om projecten voor te bereiden en nieuwe producten te ontwikkelen, schuwt hij niet om ook op producties mee te draaien.
Joris
Oprichter en ontwikkelaar
Glenn is een gedreven technicus op het gebied van licht en geluid met een scherp oog voor oplossingen. Met zijn vastberadenheid en probleemoplossend vermogen is hij van onschatbare waarde binnen ons team.
Glenn
Projectmanager
Tim's passie ligt in de ICT: van netwerken en applicaties tot online tools. Hij is bedreven in het ontwikkelen, schrijven en programmeren ervan. Bij AySay hebben veel diensten een ICT-component, waar Tim altijd in staat is om te ondersteunen.
Tim
ICT en ontwikkeling
Robin is de videoman binnen ons team. Hoewel zijn focus voornamelijk op video en design ligt, ondersteunt hij ook in andere producties. Met een oog voor detail en een passie voor visuele storytelling brengt Robin creativiteit en expertise naar elk project.
Robin
Videotechniek en ondersteuning
Adinda is onze administratieve medewerker. Met grote nauwkeurigheid zorgt ze ervoor dat alle administratieve taken efficiënt en correct worden uitgevoerd binnen de organisatie.
Adinda
Administratie
Jesse is onze veelzijdige AV-medewerker in opleiding. Hij voelt zich thuis in de verschillende aspecten van een audiovisuele productie.
Jesse
AV technicus
Stijn, onze gewaardeerde AV-stagiair, is leergierig en brengt een frisse energie in het team.
Stijn
AV stagiaire
Zonder de flexibele schil aan freelancers kunnen we niet. We werken graag met ze samen en zien ze daarom ook als onderdeel van het team.
Freelancers
AV techniek