FOTO-HEADER-2

Alle techniek in huis
voor ieder evenement

Bij het organiseren van een evenement is inzet van de juiste techniek van groot belang. Wij beschikken over een groot aantal oplossingen voor uw evenement. Van microfoons tot bewegend licht, van professionele schermen tot tolksystemen. Van kleine tot grote evenementen. Alles vraagt om passende techniek en de juiste mensen.

iedereen hoorbaar

geluidsversterking

Iedere spreker en band goed helder hoorbaar voor het publiek. Van vol plein tot kleine zaal? Wij beschikken over de juiste middelen. Van kleine speakersets tot grote line-array systemen voor festivals.

in beeld

videoprojectie en ledwalls

Graphics, livebeeld, powerpoint of keynote presentaties overbrengen naar een groot publiek? De inzet van het juiste videoscherm is hierbij belangrijk. We beschikken over verschillende formaten 4K en HD beeldschermen, tv’s en monitoren. 

in het licht

show- en podiumverlichting

Show- en podiumverlichting is van groot belang om het juiste gevoel over te brengen naar het publiek. Sprekers moeten in het licht staan wanneer ze een zaal toespreken. Dit kan met statisch licht maar ook bewegend licht. Door middel van gobo’s kunnen we ook logo’s en vormen op objecten projecteren om evenementen te personaliseren.

alles vastleggen

videoregistratie

Het vastleggen van het evenement is tegenwoordig een goede toevoeging aan het evenement. Met onze regieset en camera’s leggen we het gehele evenement haarscherp vast. Met de opnames kunt u uw evenement achteraf nogmaals bekijken of delen op uw eigen social mediakanalen.

persoonlijk en professioneel

persoonlijke evenementen

Goed klinkende muziek en een toespraak die goed verstaanbaar is tijdens bijvoorbeeld een bruiloft of uitvaart is erg belangrijk. Wij faciliteren onder ander uitvaartondernemers en weddingplanners met de techniek op locatie. Discreet, professioneel en afgestemd op de wensen van de familie. 

speciale effecten

special FX​

Vlammen, confetti en/of sparkulars op je evenement maken het spektakel compleet! Een opening, product lancering of grootse opkomst? Special effects zijn een mooie toevoeging aan uw evenement.

techniek in de breedste zin van het woord.

technische productie​

Stroom, tenten en de gehele coördinatie van het evenement is een logische stap in het technische gedeelte van een evenement. We hebben ruime ervaring om ook alle overige technische zaken te regelen. Zo is de techniek in handen van één partij. 

Benieuwd wat wij doen?