Zakelijke bijeenkomsten

header zakelijk

Betrouwbaarheid en professionaliteit

Microfonie, schermen en technische systemen mogen in onze ogen nooit een beperking vormen tijdens een evenement. Wij ontzorgen u en hierbij is zichtbaarheid en verstaanbaarheid ons doel. Wij hebben veel ervaring en mogelijkheden om zakelijke evenement naar een technisch hoger niveau te tillen. 

verstaanbaarheid

microfonie en zaalversterking

Iedere spreker hoorbaar voor de bezoeker van uw evenement. Door gebruik te maken van de juiste microfonie, bijvoorbeeld een handheld of headset, kunnen wij verstaanbaarheid realiseren. Wij werken met high-end merken en zullen de techniek aanpassen aan de situatie en wens van de spreker en klant.

creativiteit en inhoud

techniek

Techniek mag nooit het evenement in de weg staan en creativiteit en inhoud mogen in onze ogen nooit geremd worden door de techniek. Het moet aanstaan, werken en een sessie of vergadering aanvullen.

bedraad of draadloos

verbonden

Alle schermen en systemen bedraad of draadloos verbonden met de centrale techniek. Wij zorgen dat alles op het juiste moment zichtbaar en hoorbaar is. Denk hierbij ook aan sprekers op afstand die inbellen via internet.

beeld en geluid

tools

We hebben diverse technieken in huis voor een soepel lopend evenement. Denk hierbij aan monitoren, play-out systemen, tv schermen, aftel klokken, professionele klikkers, powerpoint systemen, camera’s, netwerk en draadloze verbindingen.

alles goed te zien

monitoren

We beschikken over monitoren, tv’s en afkijkmonitoren om alle presentaties en video’s haarscherp zichtbaar te maken tijdens uw evenement. 

alles vastleggen

cameraregistratie

Zichtbaarheid van de spreker is belangrijk. Wij beschikken over camera’s en regiesets waardoor sprekers live weergegeven kunnen worden op schermen of via een livestream. Zo kan iedereen in de zaal de presentatie goed zien, maar ook thuis via internet.

Benieuwd wat wij doen?