Installatie

FOTO-HEADER-2

AV-installatie voor winkel, bedrijven en horeca van het hoogste niveau

De juiste muziek en video in een winkel, bedrijf of horecagelegenheid is erg belangrijk. Wij leveren speakers en afspeel apparatuur voor veel verschillende toepassingen. Altijd aangepast aan de specifieke wens van de klant.

alles overal hoorbaar

geluid van hoge kwaliteit

Wij leveren geluid door de gehele ruimte en zonder stille hoeken en stille zones. Dat is het doel van een goede audioinstallatie. Wij leveren en installeren complete audioinstallaties inclusief de beste afspeelmogelijkheden.

in control

aansluitmogelijkheden

U heeft als eindgebruiker alle controle over de muziek die u afspeelt. Spotify, bluetooth, DAB+ of online radio? Er is enorm veel mogelijk. Betrouwbaarheid is voor ons van groot belang.

luisteren

AyPlayer

AySay heeft een eigen audioplayer ontwikkeld onder de naam AyPlayer. Deze is geschikt om vanaf één centrale plek verschillende filialen te voorzien van de juiste muziek. Geavanceerde functies voor u als bedrijf zijn beschikbaar. Denk hierbij aan themalijsten, commercials en uitzendschema’s. Dit is uiteraard allemaal centraal te regelen in het online dashboard. De AyPlayer is constant in ontwikkeling en nieuwe functies worden toegevoegd. 

alles in beeld

narrowcasting

Beeld is erg belangrijk. Wij leveren toegangs-, informatie- of narrowcasting-schermen. Wij bieden verschillende oplossingen op het gebied van video voor winkels en horeca. Dit kan een eenvoudig tv-scherm zijn voor vergaderingen, maar ook uitgebreide geavanceerde video afspeel techniek met narrowcasting functies en vergadertechnieken.

Audac Certified partner

Benieuwd wat wij doen?