AySay logo

Livestreaming

...eenvoudig gemaakt voor iedereen

Neem nu vrijblijvend contact op.

We vertellen u graag over alle mogelijkheden!

053 - 478 21 35 info@aysay.nl

AySay, specialist op het gebied van livestreaming. Met eigen betrouwbare servers levert AySay een streaming oplossing voor 10 tot 10.000 kijkers. Met de functionaliteit op het in eigen beheer ontwikkelde platform kijk-mee.nl is streaming mogelijk op een erg eenvoudige wijze.

AySay werkt met u samen om uw presentatie, bijeenkomst of verhaal naar de kijker over te brengen. Wij hebben de nieuwste techniek in huis en denken met u mee over het optimaal inzetten van een livestream. Dat vanuit een begrijpelijk platform voor de kijker en met de hoogst mogelijke kwaliteit zoals u deze gewend bent bij AySay.

Contact

AySay B.V.
Handelskade West 15
7547 AW  Enschede

AySay, specialist in corporate events, congressen, presentaties, beurzen en feesten. U schakelt ons in voor uw licht, geluid, videotechniek en speciale effecten. We denken met u mee van idee tot uitvoering en nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen. Met een voortdurende focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn we voor veel organisaties dé prefered supplier voor bedrijfsevenementen waar over wordt nagepraat…