AySay logo

LIVESTREAMING

..van concept tot uitzending

Volledig overzicht

Sparren over de mogelijkheden?

053 - 478 21 35 info@aysay.nl

Bent u namens uw organisatie belast met de organisatie van een livestream? Worstelt u met de invulling en de benodigde techniek? Heeft u nog geen idee hoe u zaken als camera’s, geluid, streaming techniek en hoe dit goed in te zetten voor uw uitzending? Of heeft u alle variabelen juist wel in kaart maar ontbreekt het u simpelweg aan tijd of knowhow om de organisatie van uw livestream goed op te pakken? Dan wordt het tijd om eens met AySay om tafel te gaan: professionals die u kunnen helpen het plaatje helemaal in te vullen.

Van concept tot een geslaagde livestream

AySay biedt ondersteuning in alle fases van uw livestream. Van de brainstorm over verschillende concepten en ideeën, het efficiënt inzetten van de techniek, uw kijkers goed bereiken en zorgen dat uw livestream succesvolle uitzending is. . Samen produceren we uw livestream op een succesvolle manier.

Contact

AySay B.V.
Handelskade West 15
7547 AW  Enschede

AySay, specialist in corporate events, congressen, presentaties, beurzen en feesten. U schakelt ons in voor uw licht, geluid, videotechniek en speciale effecten. We denken met u mee van idee tot uitvoering en nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen. Met een voortdurende focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn we voor veel organisaties dé prefered supplier voor bedrijfsevenementen waar over wordt nagepraat…