AySay logo

EVENEMENTORGANISATIE

..van concept tot uitvoering

Volledig overzicht

Sparren over uw evenement?

053 - 478 21 35 info@aysay.nl

Bent u namens uw organisatie belast met de evenementorganisatie van een bedrijfsfeest, beurs of ander corporate event? Worstelt u met de invulling, of bent u zelfs nog aan het nadenken over een geschikte locatie? Heeft u nog geen idee hoe u zaken als licht, geluid, podiumtechniek en special effects op een goede manier moet inzetten? Of heeft u alle variabelen juist wel in kaart maar ontbreekt het u simpelweg aan tijd of knowhow om de organisatie van uw evenement goed op te pakken? Dan wordt het tijd om eens met AySay om tafel te gaan: professionals die u kunnen helpen het plaatje helemaal in te vullen.

Van concept tot organisatie

AySay biedt ondersteuning in alle fases van uw evenementorganisatie. Van de brainstorm over verschillende concepten en ideeën, het efficiënt inrichten van de locatie, het leveren en installeren van licht, geluid en special effects en zelfs het kiezen van juiste toeleveranciers op het gebied van horeca, meubilair en andere faciliteiten. Samen managen we uw bedrijfsevenement op een succesvolle manier.

Contact

AySay B.V.
Handelskade West 15
7547 AW  Enschede

AySay, specialist in corporate events, congressen, presentaties, beurzen en feesten. U schakelt ons in voor uw licht, geluid, videotechniek en speciale effecten. We denken met u mee van idee tot uitvoering en nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen. Met een voortdurende focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn we voor veel organisaties dé prefered supplier voor bedrijfsevenementen waar over wordt nagepraat…