AySay logo

CONGRESTECHNIEK

...waarmee uw boodschap overkomt

Volledig overzicht

Als u een congres organiseert zet u naast uw sprekers-line-up ook uw eigen organisatie in de spotlights. Want een geslaagd congres straalt af op uw professionaliteit. En goede congrestechniek is voor het slagen van een congres cruciaal.

AySay faciliteert presentatie- en congrestechniek waarmee u zeker weet dat de boodschap van uw sprekers gehoord en gezien wordt. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige geluidssystemen en microfoons, grote LED-presentatieschermen, LED-walls en projecties. Daarnaast bent u verzekerd van ondersteuning door technici met jarenlange ervaring in zakelijke evenementen.

Contact

AySay B.V.
Handelskade West 15
7547 AW  Enschede

AySay, specialist in corporate events, congressen, presentaties, beurzen en feesten. U schakelt ons in voor uw licht, geluid, videotechniek en speciale effecten. We denken met u mee van idee tot uitvoering en nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen. Met een voortdurende focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn we voor veel organisaties dé prefered supplier voor bedrijfsevenementen waar over wordt nagepraat…