AySay logo

BEDRIJFSFEESTEN

...pak het professioneel aan!

Volledig overzicht

Bedrijfsfeest organiseren? Stel ons vrijblijvend uw vragen…

053 - 478 21 35 info@aysay.nl

Strak, swingend en professioneel. Als uw een bedrijfsfeest te organiseren hebt is AySay uw one-stop-shop. Wij leveren en installeren niet alleen het licht, geluid en de special effects maar kunnen u helpen bij het compleet ombouwen van uw bedrijfsruimte of magazijn tot een spetterende eventlocatie.

Ons motto is: niets is te gek en alles is mogelijk. We kunnen u zelfs helpen bij het kiezen van de juiste toeleveranciers op het gebied van horeca, meubilair en andere faciliteiten.

Onze mensen hebben jarenlange ervaring met het organiseren van kwalitatief hoogwaardige bedrijfsfeesten. Wat zijn uw plannen? Laat het ons weten en samen kijken we hoe we van uw bedrijfsfeest een evenement maken waar over wordt nagepraat!

Contact

AySay B.V.
Handelskade West 15
7547 AW  Enschede

AySay, specialist in corporate events, congressen, presentaties, beurzen en feesten. U schakelt ons in voor uw licht, geluid, videotechniek en speciale effecten. We denken met u mee van idee tot uitvoering en nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen. Met een voortdurende focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn we voor veel organisaties dé prefered supplier voor bedrijfsevenementen waar over wordt nagepraat…